Nė kėtė faqe do tė mund tė aksesoni legjislacionin i pėrditėsuar sipas fushave tė ndryshme tė veprimtarisė. Ky legjislacion pasurohet nė vazhdimėsi.Fushat e veprimtarisė

A
Administrata Shtetėrore dhe Shėrbimi Civil Akcizat Amnisti Arsimi
VKM 395/29.04.2015 Ligj 61/2012 Ligj 22/2014 Ligj 80/2015
Vendim 142/12.3.2014 VKM 612/05.09.2012 Ligj 15/16.2.2017
VKM 284/13.04.2016 Ligj 61/i pėrditėsuar nė 2017 Ligj 69/2012
VKM 109/26.2.2014 Udhėzim 9/30.05.2016
VKM 138/12.03.2014 Udhėzim 13/22.07.2016
Ligj 152/30.05.2013 Udhėzim 52/03.12.2015
VKM 187/08.03.2017 VKM 1013/10.12.2010
VKM 83/28.12.2015 VKM 903/21.12.2016
VKM 501/13.09.2017 Udhėzim nr.2 datė 23.02.2016
VKM 502/13.09.2017 Udhėzim nr.18 datė 11.08.2016
VKM 679/22.11.2017 Vendim 1101/28.12.2015
VKM 504/6.7.2016 Vendim 682/29.7.2015
Vendim 175/8.3.2017
Udhėzim nr.17 datė3.8.2016
Auditimi Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare Aviacion civil
Ligj 10091/05.03.2009 Ligj 9572/3.7.2006 Vendim 791/14.11.2012
VKM 786/09.11.2016
B
Banka Bujqėsi, Blegtori dhe Industria Ushqimore Buxheti Burime Natyrore
Ligj 133/2016 Ligj 10416/07.04.2011 Ligj 9936/26.06.2008 Ligj 7/2.2.2017
Ligj 8537/18.10.1999 Vendim 408/08.05.2013 VKM 807 16.11.2016 Ligj 7746/28.07.1993
Ligj 53/22.05.2014 Udhėzim 5/16.02.2012 Udhėzim 10/9.3.2015 VKM 547/09.08.2006
Ligj 9662/18.12.2006 VKM 709/29.10.2014 VKM 970/02.12.2015
Ligj 7918/13.4.1995 VKM 218/11.03.2015
Vendim i BSH nr. 44 datė 10.06.2009
Vendim i BSH nr. 48 datė 31.07.2013
C
Ceremoniali Shtetėror
VKM 420/8.6.2016
D
Dekorata dhe tituj Dogana Dokumenti Elektronik Drejtėsi
Ligj 112/2013 Ligj nr/102/2014 Ligj 10273/29.04.2010 Ligj 8577/10.02.2000
VKM 919/29.12.2014 VKM 710/21.08.2013 Ligj 8730/18.01.2001
Vendim 921/29.12.2014 Ligj 107/01.10.2015 Ligj 10031/11.12.2008
Ligj 9880/2008 Ligj 84/2016
VKM 710/2013 Ligj 95/2016
Vendim 824/6.12.2006 Ligj 96/2016
Ligj 97/2016
Ligj 98/2016
Ligj 115/03.11.2017
klikoni pėr mė tepėr...

E Drejta e Autorit E Drejta Civile E Drejta Ndėrkombėtare Energji Elektrike
Udhėzim 5166/20.10.2016 Ligj 48/2014 Ligj 10428/2.6.2011 VKM 728/20.10.2016
Ligj 43/2017 VKM 1086/14.12.2013
F
Farmaci Flora dhe Fauna Forcat e Armatosura Funksione Publike
Ligj 105/31.07.2014 Ligj 9867/31.01.2008 Ligj 9363/24.3.2005 Ligj 138/2015
VKM 524/30.07.2004 Vendim Kuvendi 3/28.1.2016
Ligj 9363/24.3.2005 VKM 519/20.9.2017
VKM 728/20.10.2016
G, GJ
Garda e Republikės Gjeodezi Gjendja Civile
VKM 561/16.08.2006 VKM 669/07.08.2013 Ligj 10129/11.05.2009
VKM 592/5.9.2007 Ligj 9270/29.07.2004
VKM 332/17.3.2010
H
Tė Huajt(Shtetasit e huaj)
Ligj 108/28.03.2013
VKM 513/13.6.2013
I
Industri Investime Informatikė Informimi dhe mbrojtja e tė dhėnave personale
Vendim 320/21.4.2011 Ligji 10198/10.12.2009 Ligji 9887/10.03.2008
VKM 543/27.07.2016
VKM 544/27.07.2016
Ligj 55/28.5.2015
Ligj 7764/2.11.1993
K
Kėshilli i Ministrave Komunikime Elektronike Koncesione Konsumatori
VKM 584/28.08.2003 VKM 599/23.07.2010 Ligj 125/25.04.2013 VKM 515/19.7.2006
VKM 840/21.10.2010 VKM 575/10.07.2013
Ligj 9157/04.12.2003 VKM 634/01.10.2014
L
Legalizime Licensa Lojėrat E Fatit
Ligj 9482/2006 Ligj 10081/23.02.2009 Ligj 155/2015.
VKM 954/25.11.2015 Vendim 759/12.11.2014
VKM 860/10.12.2014 VKM 503/1.8.2007
VKM 488/22.07.2014 VKM 538/26.05.2009
VKM 1095/28.12.2015
VKM 289 17.05.2006
M
Mbetje Media Menaxhim Financiar Mjedisi
VKM 117/13.2.2013 Ligj 97/4.3.2013 Ligj 10 296/8.7.2010 Ligj 10 440/7.7.2011
Udhėzim 30/27.12.2011 VKM 321/28.05.2014
Udhėzim 30/27.12.2011 VKM 103/04.02.2015
N
Narkotike, psikotrope(Substanca) Ndėrmarrje Shtetėrore Ndihma dhe Pėrkujdesja Shoqėrore
Ligj 8750/26.3.2001 Ligj 7926/20.4.1995 Ligj 9355/10.3.2005
Ligj 121/24.11.2016
VKM 425/27.6.2012
VKM 114/31.01.2007
Ligj 163/04.12.2014
Ligj 9831/12.11.2007
VKM 614/07.07.2015
Udhėzim 3/17.2.2017
Udhėzim 4/17.2.2017
Udhėzim 5/17.2.2017
VKM 955/07.12.2016
Udhėzim 4/17.2.2017
Udhėzim2365/26.11.2008
Ndihma Ekonomike Ndihma Shtetėrore
VKM 904 12.12.2012 Ligj 9374/21.4.2005
VKM 310/24.07.1992
Udhėzim nr.3 datė 10.3.2014
P
Paga, Dieta dhe Shpėrblime Para(parandalimin e pastrimit) Parti politike Pensione suplementare Peshkimi dhe Akuakultura
Ligj 9584/17.7.2006 Ligj 9917/19.5.2008 Ligj 8580/17.02.2000 Ligj 8097/21.3.1996 VKM 407/8.5.2013
VKM 997/10.12.2010 Ligj 10139/15.5.2009 VKM719/20.10.2011
VKM 548/27.07.2016 Ligj 64/2012
VKM 548/27.07.2016 VKM 712/31.07.2013
Tė pėrndjekurit Politik Policia e Shtetit Produkt gjysėmpėrcues Prodhimi, Teknologjia dhe Pronėsia Intelektuale
Ligj 8246/1.10.1997 VKM 1135/5.8.2008 Ligj 8488/13.5.1999 Ligj 9870/04.02.2008
Ligj 9831/12.11.2007 Ligj 108/31.07.2014 Ligj 9947/07.07.2008
Ligj 9831/12.11.2007 VKM 982/21.12.2016 Ligj 9947/07.07.2008
Prona Prona Shtetėrore Prokurime dhe Ankande
Ligj 33/21.3.2012 Ligj 8561/22.12.1999 Ligj 9874/14.02.2008
Ligj 8561/22.12.1999 VKM 413/25.06.2014 VKM 914/29.12.2014
VKM 994/9.2.2015 VKM 54/05.02.2014 Ligj 9643/20.11.2006
VKM 1100/28.12.2015 VKM 460/22.05.2013 VKM 33/19.1.2011
VKM 337/22.04.2015 VKM 1719/17.12.2008
VKM 608/05.09.2012 VKM 914/29.12.2014
Ligj 9948/07.07.2008 VKM 358/24.04.2013
Ligj 81/25.07.2016
Ligj 133/5.12.2015
VKM 926/29.12.2014
VKM 36/16.1.2013
VKM 222/23.03.2016
Puna Pyje dhe kullota
VKM 873/27.12.2006 Ligj 9693/19.3.2007
Ligj 9634/30.10.2006 Ligj 9385/4.5.2005
VKM 408/08.05.2013
VKM 438/8.6.2016
Q, R
Qeverisje Vendore
Ligj 139/2015
Ligj 9632/30.10.2006
Udhėzim Nr.2/19.05.2015
S, Sh
Strehim Statistika Shėndetėsia Shoqėria civile
Ligj 9232/13.05.2004 VKM 426/15.5.2013 Ligj 105/2014 VKM 769/15.07.2009
VKM 1093/28.12.2015 Ligj 10107/30.03.2009
VKM 198/4.5.1993 Ligj 10383/24.02.2011
VKM 185/02.04.2014
VKM 955/29.12.2014
VKM 299/08.04.2015
VKM 788/22.09.2015
VKM 113/17.2.2007
VKM 308 21.5.2014
Sigurime Shėrbim publik
Ligj 7703/11.05.1993 VKM 640/07.09.2016
Ligj 9136/11.09.2003
Ligj 10142/15.05.2009
VKM 223/19.4.2006
VKM 409/01.06.2016
Udhėzim 23/9.12.2014
T, ZH
Taksa Transport Trashėgimi kulturore
Ligj 9975/28.07.2008/i pėrditėsuar nė 2017 Ligj 8308/13.03.1998 VKM 1197/03.12.2009
Ligj 9920/19.05.2008 Udhėzim 34/29.12.2014 VKM 725/21.05.2008
Ligj 8438/28.12.1998/i pėrditėsuar nė 2017 Udhėzim nr.4 datė 25.05.2014
VKM 953/29.12.2014 Udhėzim nr.7 datė 15.06.2012
VKM 648/28.07.2010
Udhėzim 16/03.05.2010
Ligj 8438/28.12.1998
Ligj 92/i pėrditėsuar nė 2017
Tregu Tokė Turizėm Zhvillimi Urban dhe Planifkimi i Territorit
VKM 79/02.02.2011 VKM 460/22.05.2013 VKM 311/05.05.2010 Ligj 107/2014
VKM 337/22.04.2015 Udhėzim nr. 179 datė 11.01.2017 Ligj 9789/19.07.2007
Ligj 171/18.12.2014 Ligj 93/27.07.2015 VKM 42/16.1.2008
VKM 546/27.07.2016 VKM 759/12.11.2014
VKM 413/25.06.2014 Udhėzim 1/16.03.2017
Vendim 408/13.5.2015
Urdhėr 3069/14.6.2016